Broadcast kwaliteit voor de eventmarkt

Perfection is the secret of the “WOW factor”

Registratie

Alles begint bij de registratie van uw beeld. Van een bedrijfsfilm, promo, content voor uw event of after movie.
Van de kleinste tot grootste multicamera shows.

Verwerking

Na de registratie moet uw beeld verwerkt worden. Het VERHAAL moet vertelt worden. Door middel van montage, live mixing of andere technieken.

Weergave

Uiteindelijk moet uw bericht de wereld in. Van schermweergaven, livestreaming, live weergave tot online content delivery.

Vertel met beeld waar uw bedrijf voor staat en wat ze doen. Een super handige manier om aan de wereld te tonen waar u dagdagelijks me bezig bent. Zo weten uw klanten wat en hoe u produceert maar ook voor nieuwe partners aan te werven is dit een een snelle manier om uzelf te presenteren. ” 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden”

Een nieuwe product, zaak, locatie, … of gewoon een nieuwtje dat je MOET gedeeld hebben met de wereld? Daarvoor maken wij een knaller van een promo video. Kort en krachtig jou boodschap de wereld insturen!

Met meerdere camera’s maken wij simultaan een knal show. Dit zowel live op jou evenement, voor een livestream of volledig in vooropname. Vanuit meerdere hoeken worden er camera’s opgesteld, om zo een goede dekking te hebben van het te filmen onderwerp. 

Al ooit gedroomd van jou eigen TV show te maken? Laten we vandaag nog beginnen!

Na jou event, productlancering, …. wil je graag een korte samenvatting van die dag of dat moment. In enkele minuten scheppen wij een sfeerreportage van het moment om nog lang van na te kunnen genieten. 

U heeft een bericht te vertellen aan velen, een mededeling voor heel het bedrijf of beschrijf hoe een product werkt. In een simpele video met toegevoegde grafieken en tekst kan u dit. Zo hoeft u dit slechts 1 maal uit te leggen en kunnen velen uw bericht bezien wanneer het hen het best past.

welke meerwaarden bieden wij u?

Consultancy

De sky is the limit, er is geen einde aan de creativiteit van een persoon. Hierdoor informeren wij u hoe u technisch elk idee kan realiseren.

Hoe gekker hoe liever! 

Educatie

Wij weten als geen ander dat video “een vak apart” is. Hiervoor bieden wij korte en krachtige opleidingen aan. Zowel theoretische als praktische. Zo weet u beter waarover u het heeft.

Produceren

Niet enkel voor info of advies kan u bij ons terecht. Wij bieden u ook een full-care pakket aan. Hierin werken wij heel uw concept uit en volgen dit op van A tot Z. Zo bespaard u tijd en kan u gerust zijn!

Concept ontwikkeling

Bestaat de oplossing nog niet? Dan maken we die toch gewoon zelf! 

Enkele Referenties

Take a peek inside our Wonderworld

Customers reviews

wat ze over ons zeggen

Beschrijven in 1 zin wat hovection doet? Het zijn solution architects, ze bedenken de passende oplossing voor jou case.
Samenwerken met zo'n professionals is een zaligheid. Hun brede kennis van zaken geeft een gevoel van vertrouwen.

Contacteer ons

Adres

Rietveld 7
2640 Mortsel
BE0687.528.179

Contacteer ons

Gsm : + 32 472 03 14 42

Uren

Ma-Vrij 09:00 – 19:00

24/7 : klanten