Connectiviteit is prioriteit anno 2019

Overal en eender waar ter wereld word je verwacht verbonden te zijn. 

Wij zijn expert in transmissie van video en data

Impact van visuele content

Meer response en interactie 79%

Voor bedrijven

Interne communicatie

meeting room full

Polycom of Skype zijn fantastische tools om afstands meetings te houden. Wij integreren deze systemen naadloos in uw huidige infrastructuur. Ideaal om met iemand aan de andere kant van de wereld snel enkele zaken te bespreken en te tonen.

connectiviteit

Heeft u nood aan een tijdelijke verbinding tussen verschillende locaties? U wilt geen kapitaal investeren in een systeem? Geen probleem! Wij verhuren ook en komen deze voor u installeren voor de tijd die u nodig heeft.

Simpeler kan het niet.

tijdelijke wereldbol

Tijdelijke netwerk en internet
voorziening

mobiele wagen

Mobiele intstallatie

intern netwerk

Intern netwerk

audit

Netwerk audit

wifi

Draadloos

tijdelijke wereldbol

Tijdelijke netwerk en internetvoorziening

Bent u opzoek naar een oplossing voor internet of een netwerk voor een korte periode voor onder andere op uw evenement of festival? Dan bieden wij u hierin gepaste oplossingen. Volledig naar wens en behoefte van uw noden.

In een inleidend gesprek gaan wij samen met u na wat u exact wil en nodig heeft.  Hierop leveren wij onze adviezen aan u en bieden u enkele mogelijkheden aan. Daarna kan u kiezen wat voor u de beste oplossing is.

Van enkel advies tot de volledige voorziening kunnen wij voor onze rekening nemen! 

mobiele wagen

Mobiele installatie

Heeft u er al bij stilgestaan dat uw wagenpark uitgerust kan worden met netwerk en internet systemen? Mobiel internet, draadloze printer alles verbonden over een beveiligde VPN verbinding met uw servers en dit ingebouwd in de koffer van uw wagen. Een uitgerust rijdend kantoor voor uw personeel, zo kunnen ze van prospect tot klant gaan in 1-2-3.

In een inleidend gesprek gaan wij samen met u na wat u exact wilt en nodig heeft.  Hierop leveren wij onze adviezen aan u en bieden u enkele mogelijkheden aan. Daarna kan u kiezen wat voor u de beste oplossing is.

Van enkel advies tot de volledige voorziening kunnen wij voor onze rekening nemen! 

intern netwerk

Intern netwerk

Elke firma heeft nood aan IcT, dit is een evidentie. Niet elke firma heeft de middelen nog de nood aan een full-time IT specialist. Wij bieden u de mogelijkheid de luxe te hebben van een vaste interne IT’er ter beschikking te hebben wanneer het u past. Zonder dat u zich moet binden voor meerjarige contracten.

In een inleidend gesprek gaan wij samen met u na wat u exact wilt en nodig heeft.  Hierop leveren wij onze adviezen aan u en bieden u enkele mogelijkheden aan. Daarna kan u kiezen wat voor u de beste oplossing is.

Wat is onze sterkte? Buiten dat wij beschikken over tal van ervaren IT’ers en vaktechneuten hangt u bij ons niet vast aan een meerjaren contract! 

audit

Netwerk Audit

– Wil u graag weten wat uw IT’ers effectief voor u doen?
– Is uw netwerk wel conform anno 2019?
– Wilt u graag vernieuwing en verbetering in uw IT departement?
– Heeft u een probleem en vindt u de oplossing niet?

Net zoals u voor uw boekhouding een audit laat uitvoeren kan dit ook voor uw Digitaal netwerk. Hierin laten wij onze experten los op uw netwerk en bezorgen uw IT afdeling een gedetailleerd dossier van hun bevindingen. Dit heeft het voordeel dat u uw IT team op scherp houdt maar ook dat u op de hoogte wordt gebracht van de ingrepen die dienen te gebeuren. 

Waarom Hovection? Buiten dat wij de problemen gaan uitzoeken bieden wij ook direct oplossingen.

wifi

Draadloos

Wist u dat glas, dikke muren, een microgolf tot de airco uw draadloos netwerk verstoren? Laat staan met wat uw buren en andere systemen het radiogolf netwerk vervuilen.
Een duidelijk zicht hebben op uw draadloze omgeving is hierom enorm van belang.

Benut u de mogelijkheden van een gastennetwerk al volledig? Laat bijvoorbeeld uw gasten gratis surfen in ruil voor een like op uw sociale kanalen.

Een tijdelijk WiFi netwerk voor uw event kunnen wij naadloos tot zelfs last-minute voorzien.

De 4G is niet sterk genoeg? Geen probleem wij bundelen meerdere 4G en netwerklijnen tot 1 stabiel netwerk.

Er is helemaal geen internet? Wist u dat u snel data kan verzenden via satelliet van eender waar ter wereld?

 

Voor elk probleem een gepaste oplossing!
Dat is wat ons sterk maakt.

Contacteer ons

Adres

Rietveld 7
2640 Mortsel
BE0687.528.179

Contacteer ons

Gsm : + 32 472 03 14 42

Uren

Ma-Vrij 09:00 – 19:00

24/7 : klanten