Webinar & live streaming

Breng uw boodschap remote naar het grote publiek.
Vanuit uw kantoor, ergens onderweg of van in onze studio kunnen wij livestreamen naar heel de wereld.

live streamen met impact

Een interne mededeling binnen uw bedrijf, een CEO update, een product lancering naar het grote publiek of perslancering onder embargo? 

Hovection denkt mee en faciliteert van de camera regie, visuele look en feel tot aankleding van de set waarin u zich bevindt. Zo kan u met stijl uw boodschap de wereld in sturen. 

live stream studio

Interactie en grafics

Geef meer dimentie aan uw livestream door interactie te creëren met uw kijkers. Laat hen vragen beantwoorden of live deelnemen en hun vraag rechtstreeks stellen. 

Door gebruik te maken van Polls of chatfuncties weet u wat er omgaat bij uw publiek. Zij kunnen live een vraag naar u toesturen die gemodereerd kan worden en aan de presentator kan getoont worden en beantwoord. 

Maak gebruik van mooie televisie-stijl overgangen en bumpers om te wisselen tussen sets, locaties of live en vooropgenomen video’s. 

Laat elke spreker zijn SVO in beeld brengen, met naam, functie, … Zo geef je meer diepte en dynamiek aan het verhaal. 
Gebruik deze SVO ook om wederkerend booschappen of een oproep naar jou publiek mee in beeld te brengen.

Hashtags en whatsapp

Laat uw gebruikers via instagram, twitter of facebook hashtags gebruiken bij hun bericht. 
Of laat het whatsapp berichten sturen naar 1 gekend whatsapp nummer 

Al deze berichten kunnen mee in de stream verwerkt worden. Live in beeld gebracht om nog meer interactie te krijgen met uw kijkers. 

hashtags whatsapp

fall in love met onze features

Real time stats

U kan kijken hoeveel of wie er allemaal deelneemt aan de stream. Zo heeft u een idee of u uw doelpubliek bereikt heeft en wat u nog kan verbeteren in toekomstige streams.

Multilingual & translatable

Zijn er meerdere talen nodig, ook hier kan u kiezen voor een tolk of ondertiteling van uw content

Side by side

Heeft u veel powerpointslides te tonen, ook hier werken wij met een picture in picture of side - by - side stream. Welke de slides analyseert en nadien zelfs als thumbnails en rich media toont. Zo kan de kijker doorklikken in de slides en de video volgt automatisch mee.

Amazingly responsive

Op bijna elk platform en eender welk toestel kan iedereen mee volgen. Zowel live als on demand nadien als zij niet hebben kunnen deelnemen aan het live gebeuren.

Live en 'fake'-live

Geheel live gaan geeft een fantastisch gevoel van spanning. Wetende dat de mensen aan de anderekant van de camera geboeid naar u zitten te kijken en luisteren.
Maar ook vooropgenome stukken of opnamens kunnen uitgespeeld worden als een fake-live. Hiermee lijkt het voor uw publiek alsof u live streamt maar eigenlijk is het slechts een vooropgenome video.

Interactie

Gebruik van interactie met de kijkers zorgt voor meer betrokkenheid. Alsook zorgt dit ervoor dat kijkers langer geboeid zullen blijven en ook langer blijven kijken.
Omdat er interactie van hen wordt verwacht op onopgegeven tijdstippen kunnen zij de stream niet op de achtergrond opzetten maar worden verlicht om hem ook aandachtig te volgen.
Zo kan u een survey op het einde toevoegen om te controlleren of de kijker daadwerkelijk alles heeft gevolgd en begrepen.

start vandaag uw live stream